"one of the last living Swedish photoblogs"
----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- ----- -----

Sunday, May 10, 2009

43. "À Rebours" no. 1


(Östra kyrkogården cemetery, Gothenburg, 2009. Nikon D300 + Nikkor 28-80/3.3-5.6)

Cf. J-K Huysmans, À Rebours (Against the Grain) (1884)

1 comment:

  1. *Sv*

    Tack så hemskt mycket för att du tog dig tid att besvara min fråga - jag är verkligen oerhört tacksam!

    Jag är fortfarande vilsen och det är helt dimmigt framför mig, det gör det väldigt svårt att bestämma vad jag ska göra med min framtid. Men fotografering och att skriva är två av mina stora intressen (fotografi är nog mer en passion).

    Vill även säga att jag älskar dina foton - de är verkligen fascinerande! Jag gillar hur allt är svartvitt på ett dramatiskt sätt; Inte bara svartvitt utan SVARTvitt (om du förstår hur jag menar)... Mycket dramatiskt. Mycket bra.

    ReplyDelete